Element Logic Team

Element Logic Customer Forum 2024

Element Logic, världens främsta distributör av AutoStore-system, fortsätter att leda vägen inom lagerautomationslösningar som maximerar effektiviteten i lager världen över. Den 18 april samlade vi återigen våra kunder för nätverksträffen Element Logic Customer Forum 2024.

Tack alla ni som medverkade på Element Logics största kundforum hittills.

Evenemanget, som arrangerades på Scandic Grand i Örebro blev det största av sitt slag för Element Logic, med cirka 100 deltagare från 43 företag, vilket bekräftar det stora engagemanget för innovation och kundnära samarbeten inom branschen.

Nätverkande och paneldiskussioner

Element Logic Customer Forum blev en värdefull kunddag där deltagarna fick möjlighet att nätverka, samla insikter och delta i inspirerande workshops fokuserade på automation, utmaningar och tillväxt. Workshops hölls kring nyckelområden som AutoStore, den nya programvaran Equinox och den innovativa plockroboten eOperator. Under dagen arrangerades även en serie paneldiskussioner under ledning av Tina Thörner, som delade med sig av sin karriär och kopplingen till automationsbranschen. Element Logic Sveriges Managing Director Benny Thögersen talade om framtidens automation, medan Anders Bohlin diskuterade Sverige-avdelningens arbete. Kim Gunnar Josefsen som är Product Manager på Element Logic presenterade utvecklingen av nästa generations programvara, Equinox och Kjetil Velde berättade historien om AutoStore. Vi fick också möta Matsmarts grundare, Karl Andersson som pratade om företagets tillväxtresa och hur de har utvecklat bolaget till vad det är idag.

Studiebesök hos Matsmart

Deltagarna fick därefter göra ett studiebesök hos Matsmart och följa med in på e-handlarens logistikanläggning där man tog del av en rundvandring och spännande diskussioner om hur företaget har löst sin lagerautomation, särskilt kring utmaningen att de varje vecka byter ut en stor del av lagrets artiklar. Matsmarts anläggning gick i drift för ca två år sedan och är Element Logics snabbaste installation. Hela anläggningen, från gjutning av platta till en fungerande AutoStore tog 11 månader.

Se filmen från Element Logic Customer Forum 2024, där Element Logic Sweden återigen samlade kunderna med fullt fokus på innovation och kundnära samarbeten
Hör hur Johan Torudd från Nordic Nest berättar om hur AutoStore har förändrat företagets effektivitet och möjliggjort helt andra lagringsvolymer och ett större sortiment utan att behöva bygga ut.
Möt Svante Lindgren och Karl Andersson som berättar om stoltheten över att få visa upp sitt AutoStore-lager på Element Logics kunddag och om den effektiviseringsprocess där Element Logic spelat en viktig roll.
Boozt förfogar över en jättelik AutoStore-lösning med 1,2 miljoner lådor. Här bjuder Stina Edholm på sina tankar från kunddagen och värdet av att lära sig av varandra.
Lyssna till Benny Thögersen som betonar värdet av att samla kunderna för branschöverskridande samtal om automation och tillväxt.
Marcus Rasmusson summerar intrycken från ett lyckat Element Logic Customer Forum 2024

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Kontakta oss

Kontakta oss