Mjukvarubaserad lagerautomation

Din konkurrensfördel – idag och i framtiden

Vi har i decennier utvecklat mjukvarulösningar som levererar värde. Vårt ekosystem för mjukvara låter dig designa, verkställa, driva och hantera helautomatiserade lagerlösningar.

Våra produkter samverkar för att tillhandahålla en komplett lagerlösning. Genom att förena data från våra egenutvecklade mjukvaruprodukter, i kombination med tredjepartsdatakällor, erbjuder vi dig ett helt sammankopplat ekosystem av datadrivna mjukvarulösningar.

Element Logic är den ursprungliga AutoStore-partnern, och för att utveckla perfekta mjukvarulösningar för AutoStore har vi fört samman årtionden av kunskap och strategiskt engagemang. Denna expertis har resulterat i mjukvara som avsevärt ökar din noggrannhet, produktivitet och bearbetningskapacitet.

Lär dig mer om våra mjukvarulösningar

Förvandlar data till agerande

eLogiq

Alltför länge har företags nyckeldata varit inlåst. Detta ändrar vi med vår dataplattform, eLogiq, som möjliggör datadriven lageroptimering. eLogiq är en fullt ut molnbaserad Microsoft Azure SaaS-lösning som samlar in, integrerar och bearbetar data från flera källor för att ge dig värdefulla insikter om lagerprestanda, analyser och förutsägelser.

Genom att kombinera data från flera källor ger vi dig möjlighet att undvika negativa trender samt möjligheten att se benchmarkinglogistik och justera processer, så att du kan optimera ditt lager och förbli konkurrenskraftig.

eLogiqs dataplattform möjliggör en mängd datadrivna mjukvaruprodukter och tjänster. Vi kommer att fortsätta att utöka vårt eLogiq-erbjudande under de kommande åren med det yttersta målet att göra det möjligt för våra kunder att uppnå självgående, datadrivna lager.

Kontakta oss för att lära dig mer om eLogiq
Hjärnan i AutoStore

eManager

eManager är vårt lagersystem för verkställande, hantering och kontroll av AutoStore. Den låter dig veta exakt var dina produkter finns och hur mycket du har i lager vid varje given tidpunkt. eManager tillhandahåller inbyggd operatörshjälp för att utföra AutoStore-uppgifter och gör att du kan integrera ditt eget ERP/WMS och lagerförsörjningssystem.

eManager optimerar och hanterar AutoStores lagerprestanda från varumottagning till utgående processer och gör att du kan maximera effektiviteten i dina AutoStore-lagerprocesser, öka produktiviteten, sänka kostnaderna och förbättra slutkundsnöjdheten.

Läs mer om eManager
Styr ditt materialflöde bortom AutoStore

eController

eController är vår verktygslåda för mjukvara som integrerar automatiserad utrustning, inklusive transportörsystem, lådmontörer, förpackningsmaskiner med mera. Genom eController kan vi erbjuda dig utökad kontroll över förflyttning av varor och beställningar bortom AutoStore.

Förutom att underlätta anslutningen till en mängd olika automatiserade system, låter eController oss också skapa en visualisering av våra kunders lager så att vi kan simulera automatiserade lagerarbetsflöden. Detta gör det möjligt att identifiera områden där vi kan testa nya lösningar och förbättra lagereffektiviteten för dig som kund, vilket sparar tid och pengar.

Kontakta oss för att lära dig mer om eController
Intralogistikens framtid

eOperator

Som det första företaget att framgångsrikt integrera teknologi för robotplock med AutoStore, är vi stolta över att ha eOperator som en del av vårt mjukvaruekosystem. Driven av maskininlärning möjliggör den automatisk plockning och placering av varor från AutoStore-portar och anses vara framtiden inom intralogistik.

Genom att integrera eOperator i din lagerverksamhet kan du uppnå säker och exakt plockning, kostnadseffektivt arbete och en strömlinjeformad försörjningskedja med en hög lönsamhetsnivå och snabb ROI.

Läs mer om eOperator

Ett konkurrenskraftigt lager körs på mjukvara och data

Vårt ekosystem för mjukvara som består av eLogiq, eManager, eController och eOperator låter dig fokusera på det som verkligen gör skillnad för din verksamhet, d.v.s. lageroptimering och dina dagliga processer.

Programvaran låser upp data som identifierar flaskhalsar och meddelar dig när åtgärder är nödvändiga för att undvika negativa trender. Det ger dig också möjlighet att ha kontroll över flödet av varor till, från och inom ditt lager, och ger dig möjligheter att förbättra din lagerverksamhet.

Dina datasamlingar är unika och vår mjukvara säkerställer att du kan arbeta på det mest intelligenta och effektiva sättet för att nå dina mål.

Ta gärna kontakt med oss för mer information om hur din lagerverksamhet kan dra nytta av vårt mjukvaruekosystem.

Robotlösningar

Ta kontakt med oss för mer information om hur din lagerverksamhet kan dra nytta av vårt mjukvaruekosystem.

Kontakta oss