Ta ditt lager till nästa nivå med AutoStore

AutoStore® är ett unikt Automated Storage and Retrieval Systems (AS/RS) som passar för alla företag inom detaljhandel, e-handel och distribution som vill öka effektiviteten, boosta produktiviteten och förbättra kundnöjdheten.


Kontakta oss för att veta mer om AutoStore

Föreställ dig ett lager som sparar upp till 80% golvyta, som är skalbart och erbjuder flexibel kapacitet genom att varorna lagras i lådor staplade ovanpå varandra och hanteras av höghastighetsrobotar. Det är vad du får med AutoStore.

Så fungerar det

AutoStore-systemet innehåller batteridrivna robotar, förvaringslådor, operatörsportar och ett grid (ramverk) i aluminium. Lådorna är inrymda i ramverket och varje order bearbetas i hög hastighet med hjälp av robotarna som finns längst upp och som tar lådorna till och från operatörerna vid plockstationerna.

För att AutoStore-systemen ska få plats på den golvyta du har tillgänglig är de oerhört anpassningsbara. De kan byggas i vilken geometrisk form och storlek som helst, både i befintliga byggnader och nya. Dessutom är de skalbara och modulära.

Behöver du extra förvaring? Lägg till grid och lådor.
Behöver du extra hanteringskapacitet? Lägg till robotar och operatörsportar.

AutoStore® består av Red Line-systemet och Black Line-systemet vilka erbjuder olika antal lådor, olika höjder på lådorna och olika hastigheter. Beroende på dina specifika behov kan Red Line och Black Line antingen arbeta tillsammans eller oberoende av varandra.

Resultat

Vi garanterar att det blir mindre plockningsfel, att du får kontinuerlig lagerstyrning, branschledande drifttillgänglighet och inte stöter på ett enda fel. Allt som allt kommer AutoStore® förbättra din förmåga att hantera ordrar snabbt och säkert, och det i sin tur ger dig konkurrenskraft på marknaden.

Element Logic – den ledande distributören av AutoStore

2003 blev vi världens första distributör av AutoStore och därför är vi experter på AutorStore-systemen.

Under våra år som världens enda AutoStore-leverantör fick vi en unik inblick i hur AutoStore-systemen kan optimeras. Sedan dess har vi fortsatt att utveckla och leverera branschledande AutoStore-lösningar och tjänster anpassade efter branschens krav och kundernas behov.

Genom åren har vi sett hur våra kunder sparat enormt mycket utrymme, ökat lagereffektiviteten, stärkt lönsamheten och sparat pengar tack vare AutoStore-systemen.

Go Green

Traditional warehouses are designed with human workers in mind- from the use of space to lighting and temperature. Automated warehouse solutions by Element Logic provide space-efficient and energy-conscience alternatives.

Read more about how Element Logic can help you reduce your carbon footprint

FAQ

I vår FAQ (frequently asked questions) finns svaren på de vanligaste frågorna om AutoStore-systemen.

Ta mig till FAQ

Ta reda på mer om Red Line-systemet
Ta reda på mer om Black Line-systemet

Utöka lagret utan att flytta. Öka kapaciteten utan att anställa.

Vill du veta mer om hur Element Logic kan optimera kapaciteten i ditt lager?

Ta kontakt med oss