Lösningar och tjänster

Modulära och skalbara lösningar som förbättrar prestandan för lager i alla storlekar.

Detta är lagerautomation från Element Logic

Vi hjälper dig att maximera ditt företags framgång genom att leverera en automatiserad lagerlösning som skräddarsys efter dina behov. Som den mest erfarna AutoStore-partnern har vi på Element Logic decennier av vana att skapa lönsamma och hållbara lösningar för våra kunder.

Vi erbjuder orderuppfyllningssystem: Genom modulära och skalbara lösningar, beprövad teknik och omfattande expertis ser vi till att du kan möta – och överträffa – dina kunders krav.

Lär dig hur Element Logic kan effektivisera dina lagerprocesser.

AutoStore

Basera ditt system på AutoStore – med branschledande lagerrobotar

Som världens första AutoStore-partner och marknadsledande systemintegratör i Europa erbjuder vi dig lång erfarenhet av lagerautomation för kunder i en mängd olika storlekar och branscher. Spara utrymme, sänk kostnader, öka lagereffektiviteten och stärk din lönsamhet med ett AutoStore-system levererat av Element Logic.

Lär dig mer om AutoStore lösningar
Programvara

Lägg till vår programvara och maximera effektiviteten i ditt lager

Vi har i decennier utvecklat mjukvarulösningar som levererar värde. Vårt ekosystem för mjukvara låter dig designa, verkställa, driva och hantera helautomatiserade lagerlösningar.

Lär dig mer om AutoStore programvara
Robotlösningar

Ta ditt system till nästa nivå med robotlösningar för att ytterligare förbättra prestanda

Element Logic har alltid varit ett tekniskt drivet företag, och vi var de första som framgångsrikt integrerade robotteknik för lagerplockning med AutoStore. Denna teknik gör att du kan öka din orderkapacitet, godshantering och leveranshastighet.

Lär dig mer om robotlager
Hantering av materialflöde

Skapa optimala arbetsflöden med de bästa flödeshanteringssystemen

Eftersom varje AutoStore-lösning är unik skiljer sig också den optimerade materialflödeshanteringen från lager till lager. Vi designar integrerade transportbandstekniska system runt din AutoStore för att maximera antalet dagliga transaktionsval och din totala lönsamhet. Vår hantering av materialflöden inkluderar transport av varor, skydd, materialkontroll och avfallshantering.

Lär dig mer om hantering av materialflöde

Få ut mesta möjliga av din investering med våra tjänster

Vår omfattande kunskap och erfarenhet gör det möjligt för oss att tillhandahålla lösningar för orderuppfyllelse baserat på dina behov, branschkrav och AutoStores bästa praxis.

Design och rådgivning

Vi designar anpassade lösningar som passar dina behov – för optimal avkastning

Som kund kommer du att tilldelas ett utvalt team av AutoStore- och intralogistikexperter. De hjälper dig att beräkna alla aspekter av din verksamhet och göra ROI-beräkningar och återbetalningsanalyser för att hitta den bästa lösningen för dina nuvarande och framtida lagerautomationsbehov. Baserat på resultaten kommer teamet att utforma en anpassad lagerlösning som passar dina behov och önskemål.

Lär dig mer om lagerdesign och konsultation
Systemleverans

Använd vår unika erfarenhet av konstruktion och projektledning

För att genomföra en smidig byggfas har varje kund sin egen projektledare, som kommer att vara din kontaktpunkt och samordna alla leverans- och konstruktionsaspekter. Med decennier av erfarenhet av automatisering av lager ger vår projektledning dig förutsägbarhet och säkerhet under förberedelser, konstruktion, installation, konfiguration, test och överlämning – vilket säkerställer en smidig process från början till slut.

Lär dig mer om systemleverans
Träning

Få ut mesta möjliga av ditt AutoStore-system med dedikerad personalutbildning

Vi erbjuder omfattande och värdefull utbildning i AutoStore, programvaran och i materialhanterings-lösningar. Kompetens och expertis är avgörande faktorer för framgång och vi inbjuder utvalda anställda att få ytterligare utbildning – för att bli superanvändare.

Läs mer om våra AutoStore utbildningar
Service och support

Få tillgång till support och proaktiv service för att maximera din tillgänglighet

Det är avgörande för oss att du lyckas och vårt dedikerade supportteam är alltid redo att hjälpa dig att hitta områden för förbättring och tillväxt. Vårt fokus på bra och tillgänglig support i kombination med ett proaktivt serviceteam gör det möjligt för oss att kontinuerligt hitta sätt att förlänga livslängden på utrustningen, öka produktiviteten och maximera din totala vinst. Vi är stolta över att vara ett av de mest tillgängliga och serviceinriktade företagen i branschen.

Lär dig mer om vår service och support

Ta reda på hur vi kan ge dig en konkurrensfördel med AutoStore och lagerautomation

Kontakta oss idag