En lösning skräddarsydd efter dina behov

Med en automatiserad lagerlösning designad och levererad av Element Logic kan du vara säker på att ditt företag är optimerat för din framtida tillväxt och behov.

Lagerstorlek, driftskrav, utmaningar och möjligheter skiljer sig från kund till kund. Det är därför vårt team av AutoStore och intralogistikexperter kartlägger dina specifika behov och preferenser i början av varje samarbete. Våra systemdesigners använder sin expertis och kreativitet för att skissera den perfekta lösningen för ditt utrymme – för att maximera din framgång.

Oavsett om du har en helt ny lagerbyggnad eller vill använda befintligt utrymme, designar våra medarbetare den smartaste och mest lönsamma lösningen för dig. Ingenting är för litet eller för stort.

"Vi lägger mycket tid på att analysera siffror och förstå kundens behov och köra simuleringar för att hitta den lösning som ger mest värde. Vårt mål är att skapa en lösning så effektiv som möjligt till lägsta kostnad för kunden."

— Lasse Vik, Product Manager AutoStore Element Logic
Lasse

Vad du kan förvänta dig av kapacitet och effektivitet

Vi kör flera tester på vår föreslagna lösning för att säkerställa att den är den mest lönsamma lösningen för dig. Systemdesignteamet skapar 3D-modeller och kör simuleringar på olika scenarier för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig av det automatiska lagret när det gäller kapacitet och effektivitet.

På Element Logic värdesätter vi dialog och kommer att hålla nära kontakt med dig varje steg på vägen till lagerautomation. Tillsammans kommer vi överens om hur installationen ska utföras.