Passion skapar resultat

Passion. Engagemang. Glädje. Tre ord som summerar Element Logic som arbetsplats.


Se våra lediga tjänster och ansök nu

Som ett levande och pulserande internationellt företag med höga ambitioner ger vi alltid det lilla extra – inte bara för våra kunder utan också för våra anställda.

På Element Logic är arbetsplatskulturen en av våra mest uppskattade drivkrafter. Att ha roligt på jobbet enligt mottot “ett team, en dröm” är ord vi inte bara har på pappret utan också lever efter – varje dag.

Element Logic finns representerat över hela världen. Vår historia, som skandinaviskt bolag, återspeglas i våra företagsvärderingar och vår organisationsstruktur. Vi värdesätter en arbetsplats baserad på ärlighet och integritet, med en naturlig länk till ledningsgruppen. Detta gör att vi kan arbeta tillsammans proaktivt för att hitta lösningar. På samma sätt betonar vi en hälsosam balans mellan arbete och privatliv samt uppmuntrar aktivt våra anställda att lägga tid på att vara aktiva varje dag.

Vi är oerhört stolta över att bli certifierade av våra anställda och Great Place to Work.
Great Place to Work är en världsomspännande medarbetarundersökning som mäter personalnöjdhet. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap är de fem dimensioner som mäts och som ger viktiga indikationer på hur vi lyckas som företag med att ta hand om våra medarbetare och vår kultur.

Great Place to Work är en världsomspännande medarbetarundersökning som mäter personalnöjdhet.

Som anställd på Element Logic ingår du i en livlig, internationell miljö med bra möjligheter till en spännande karriär. Vår professionella utvecklingsplattform för Element Academy säkerställer att alla Element Logic-anställda har tillgång till standardiserad utbildningar i våra produkter, processer och verktyg.

Om du är intresserad av en karriär på Element Logic, se våra lediga tjänster och ansök nu.