Passion skapar resultat

Modiga. Passionerade. Pålitliga. Tre ord som summerar Element Logic som arbetsplats.


Se våra lediga tjänster och ansök nu

Som ett levande och pulserande internationellt företag med höga ambitioner ger vi alltid det lilla extra – inte bara för våra kunder utan också för våra anställda.

På Element Logic är arbetsplatskulturen en av våra mest uppskattade drivkrafter. Att ha kul på jobbet enligt mottot ”Ett team, en dröm” är en princip vi inte bara pratar om, utan också lever efter – varje dag.

Element Logic är representerat över hela världen. Vår historia som ett skandinaviskt företag återspeglas i våra företagsvärderingar och organisatoriska struktur. Även om teknologi är en del av vårt vardagsliv, ligger vårt högsta värde i våra människor. Kulturen är inte baserad på hierarki, utan snarare fokuserad på att skapa en respektfull, ödmjuk och öppen miljö. Vi betonar en sund balans mellan arbete och privatliv och uppmuntrar aktivt våra anställda att ägna tid åt att vara aktiva varje dag.

Great Place To Work
Vi är oerhört stolta över att bli certifierade av våra anställda och Great Place to Work, den världsomspännande medarbetarundersökningen som mäter medarbetarnöjdhet. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap är de fem dimensioner som mäts och som ger viktiga indikationer på hur vi lyckas som företag med att ta hand om våra medarbetare och vår kultur.

Great Place to Work är en världsomspännande medarbetarundersökning som mäter personalnöjdhet.

Som anställd på Element Logic ingår du i en levande, internationell miljö med bra möjligheter till en spännande karriär. Vår professionella utvecklingsplattform Element Academy säkerställer att alla Element Logics medarbetare har tillgång till standardiserad utbildning i våra produkter, processer och verktyg.

Om du är intresserad av en karriär på Element Logic, se våra lediga tjänster och ansök nu.

Quote - career Quote - career Quote - career

Quotes-employees