Passion leder till resultat

Passion. Engagemang. Att ha roligt. Det är tre begrepp som sammanfattar Element Logic som arbetsplats.


Se lediga tjänster

På Element Logic är kulturen en av våra mest värdefulla drivkrafter. Att ha kul på jobbet enligt mottot ”One team, one dream”, är något vi inte bara har på papper utan också lever efter, varje dag. Som ett pulserande, engagerat och internationellt företag med höga ambitioner går vi alltid den extra milen – inte bara för våra kunder utan också för våra anställda.

Element Logic har kontor över hela Europa. Vår historia som ett skandinaviskt företag återspeglas i våra företagsvärden och organisationsstruktur. Vi värdesätter en arbetsplats baserad på ärlighet och integritet, med en lättillgänglig företagsledning. Det gör att vi kan arbeta tillsammans proaktivt för att hitta lösningar. På samma sätt betonar vi en sund balans mellan arbete och privatliv och uppmuntrar våra anställda att spendera tid på att vara aktiva varje dag.

Vi är oerhört stolta över att vara certifierade av våra anställda och av Great Place to Work.
Great Place to Work är en världsomspännande medarbetarundersökning som mäter anställdas nöjdhet med sin arbetsplats. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap är de fem dimensionerna som mäts, och det ger viktiga indikationer på hur vi lyckas som företag som tar hand om våra anställda och kultur.

 

Som anställd hos Element Logic blir du en del av en levande och internationell arbetsplats med gott om utrymme för spännande karriärmöjligheter. Med hjälp av vår professionella utbildningsplattform Element Academy får alla anställda tillgång till utbildningar om våra produkter, arbetssätt och verktyg.

Kontakta oss om du vill veta mer om karriärmöjligheterna på Element Logic.