Passion leder till resultat

Passion. Engagemang. Att ha roligt. Det är tre begrepp som sammanfattar Element Logic som arbetsplats.


Se lediga tjänster

Som ett pulserande, engagerat och internationellt företag med höga ambitioner går vi alltid den extra milen – inte bara för våra kunder utan också för våra anställda.

Element Logic har kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, BeNeLux, Polen, Frankrike och Storbritannien. Våra skandinaviska rötter återspeglas i våra värderingar och hur vår organisation är strukturerad. Vi värdesätter ärlighet och integritet på våra arbetsplatser, och det ska vara enkelt att få kontakt med högsta ledningen. Det gör att vi tillsammans kan arbeta proaktivt för att hitta lösningar. På samma sätt betonar vi en sund balans mellan familjeliv och arbetsliv, och uppmuntrar våra anställda att varje dag ägna sig åt fysisk aktivitet.

Som anställd hos Element Logic blir du en del av en levande och internationell arbetsplats med gott om utrymme för spännande karriärmöjligheter. Med hjälp av vår professionella utbildningsplattform Element Academy får alla anställda tillgång till utbildningar om våra produkter, arbetssätt och verktyg.

Kontakta oss om du vill veta mer om karriärmöjligheterna på Element Logic.