Drönare bild

Element Logic Customer Forum

Som världens ledande distributör av AutoStore är vi på Element Logic inne på en spännande tillväxtresa. Den 23 mars 2022 samlade vi alla våra kunder i Borås på Element Logic Customer Forum. En dag full av nätverkande, insikter och inspirerande workshops.

Syftet med Element Logic Customer Forum är att utvecklas och bli bättre.

Därför samlade vi ihop alla våra kunder, som man idag hittar inom en stor bredd av branscher, för att skapa givande dialog om automatiserade lagerlösningar. Fokus för Element Logic Customer Forum handlade om att tillsammans med våra kunder, i workshops och samtal, utveckla Element Logics erbjudande.

Tack till alla er som kom och gjorde Element Logics första Customer Forum möjligt
Se filmen nedan och hör Element Logics Managing Director Thomas Karlsson berätta om ambitionerna med Customer Forum.
Träffa Axel Klittmar, Head of Fulfilment på NA-KD.
En av många gäster var David Måsegård som är Site Manager på Royal Design. Ett e-handelsföretag med god erfarenhet av AutoStore och som gör en spännande tillväxtresa.

Studiebesök i Nellys AutoStore-lager

Dagen gav också bra möjligheter för våra kunder att jämföra och lära sig av varandras tänk kring lagereffektivitet. Inte minst vid programpunkten där alla välkomnades ut att besöka Nellys lager i Borås. Deras anläggning är en av de senast installerade AutoStore-anläggningarna i Sverige och varit i gång sedan juli 2021. Nellys COO Stefan Svensson berättade om de inledande erfarenheterna från företagets AutoStore-resa och om bakgrunden till att man valt att automatisera.

Hör Stefan Svensson, COO på Nelly berätta om deras resa

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Är du nyfiken på hur AutoStore kan göra skillnad för ditt företag?

Kontakta oss idag