Element Logic firar Great Place To Work-certifiering i åtta länder

Vi på Element Logic har återigen bevisat att vi är en fantastisk arbetsplats genom att bli certifierade i åtta länder, vilket är ett land mer än föregående år. Trots utmaningarna under ett år fyllt med global oro, har våra engagerade teammedlemmar uttryckt sin nöjdhet och stolthet över att vara en del av Element Logic.

Vi är glada att kunna meddela att Element Logic återigen har erkänts av Great Place to Work, denna gång utvidgar vi vår certifiering till åtta länder: Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, USA, Colombia och nykomlingen Tjeckien. Denna prestation, som överträffar föregående års resultat, är ett bevis på vårt engagemang för att främja en stimulerande och glädjefylld arbetsmiljö för alla våra anställda.

– Jag är oerhört stolt över våra prestationer i år, särskilt med tanke på de utmanande globala omständigheterna. Element Logic står som en säker och givande arbetsplats, ett faktum som framhävs av vår prestation att uppnå Great Place to Work-certifieringen i flera länder, säger koncern-VD i Element Logic, Dag-Adler Blakseth.

En global medarbetarundersökning
Great Place to Work är en global medarbetarundersökning som mäter medarbetarnöjdhet. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap är de fem dimensionerna som mäts. För att en arbetsplats ska kunna delta i undersökningen krävs minst tio anställda och att man uppnår ett Trust Index-poäng på 70 % för att bli certifierad.

Medvetet arbete för en god arbetsmiljö
Element Logic har upplevt en betydande tillväxt under åren och är nu närvarande över hela världen med över 900 anställda. Resultaten av undersökningen är inte en slump; snarare ett bevis på det hårda arbete och engagemang som människorna visar enligt Benny Thögersen, Managing Director på Element Logic Sverige:

– Det är fantastiskt att det kontinuerliga arbete vi gör för vår företagskultur också syns i en så viktig medarbetarundersökning som Great Place To Work. Bakom resultatet står en etablerad organisation som lägger stor vikt vid att göra arbetslivet bättre för våra medmänniskor och medarbetare. Nu får vi värdefulla insikter som kan bidra till att ytterligare förbättra vår arbetsplats, säger Benny Thögersen.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up