Möt Element Logic på LogiMAT 2024

Välkommen att besöka oss på LogiMAT 2024 (Hall 1, monter 1H21) från den 19 till 21 mars. Här omdefinierar vi automatiserat materialflöde inom internlogistik och visar upp banbrytande produkter och mjukvara. Upptäck ett brett utbud av nya och beprövade teknologier, skalbara lösningar, innovativ mjukvara och omfattande expertis, som gör att du kan möta – och överträffa – dina kunders förväntningar. Som världens första och största AutoStore-distributör kommer vi på LogiMAT 2024 täcka hela spektrumet av kundbehov inom segmentet för automatiserat lager och materialhanteringsteknik.

Element Logic erbjuder omfattande lösningar, från specialiserade transferceller för effektiv lagring till robotplocklösningen eOperator. Upplev även premiären av R5 Pro-robotarna i Stuttgart, som revolutionerar automatiserad plockning och interntransport, tillsammans med vår programsvit för sömlös processkontroll.

Bortom det standardiserade systemet
En viktig innovation är integrationen av transferceller i AutoStore-systemet, som möjliggör för AutoStore-robotar att överföra lådor till ett transportbandssystem, för vidare transport till olika destinationer, inklusive den helt automatiserade eOperator-plocklösningen.

Våra programvaruprodukter, eManager för lagerkontroll och eLogiq för dataanalys, tillsammans med S&Ps kraftfulla WMS, erbjuder ytterligare optimering. S&Ps WMS kopplar sömlöst samman AutoStore med processkontrollsystemet och hanterar lager, materialflöde och processkontroll oberoende. eManager hjälper dig att hantera lagerbestånd i AutoStore, artikelåtertagning och interaktioner vid arbetsstationer.

"På LogiMAT demonstrerar vi AutoStores fulla potential och möjligheter. Vi visar också hur systemet kan integreras sömlöst i kundens interna materialflöden. Målet är att öka plock- och effektivitet för att i längden öka lönsamheten, säger Benny Thögersen, Managing Director på Element Logic Sweden."

Benny Thögersen, Managing Director Element Logic Sweden

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vill du träffa oss på LogiMAT 2024?

Kontakta oss idag