Robotarm

eManager maximerar robotlagers effektivitet

eManager är Element Logics programvara för det automatiserade robotsystemet AutoStore. Den är utvecklad för att optimera arbetsflödet och effektiviteten i lagerprocesserna.

Utvecklad av den mest erfarna AutoStore-expertisen

Element Logic är världens första AutoStore-partner och för att utveckla den perfekta programvaran för AutoStore har man använt decennier av kunskap och strategisk utveckling.

År av samlad expertis har resulterat i en programvara som nu är portalen till all information ett företag behöver för att optimera sin lagerverksamhet och skapa högre tillväxt.

– eManager är hjärnan i AutoStore, vilket gör den effektiv och gör det möjligt för alla komponenter i ditt lager att kommunicera med varandra för ett optimerat arbetsflöde, säger Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect på Element Logic.

 

Prioriterar orderkössystemet dynamiskt och flexibelt

eManager kommer med ett användarvänligt gränssnitt utvecklat för ett smidigt brukande. Därtill har det också en inbyggd AutoStore-operatörshjälp och företagets anställda får en grundlig utbildning om optimerad användning.

En viktig fördel med eManager är dess förmåga att prioritera effektivt genom att behovsstyrt och automatiskt ställa in flexibla och dynamiska orderkösystem. Det betyder en ständig produktkontroll med lagerstyrning, anpassade processer på mottagna varor, returhantering, påfyllning samt vågplockning och batchplockning.

Enkel integrering med befintligt WMS

Integrationen av eManager kan göras genom Element Logics standardkonfiguration för snabb avkastning eller anpassas av företagets AutoStore-experter till kundens behov och preferenser. Programvaran är byggd utifrån standardkomponenter och fungerar utmärkt att integrera med befintliga lagerhanteringssystem (WMS) och kan därmed snabbt implementeras i verksamheten.

"– Att automatisera via AutoStore ger en fantastisk fördel. Lägger man dessutom till vår specialutvecklade programvara eManager har man ett lager som drivs optimalt i nuet och samtidigt kan hantera framtidens branschförändringar på bästa sätt."

— Thomas Karlsson, Managing Director på Element Logic Sverige
Thomas Karlsson

En lagerprogramvara och Aftermarket att lita på

eManager är utvecklad för att säkerställa långsiktig anpassningsförmåga som tål förändringar i processen. eManagers plattform är nämligen konfigurerbar, vilket betyder att programvaran över tid kan fortsätta utvecklas och möta kundernas och marknadens krav.
Samtidigt är den stabil, skalbar och stöder mobil-, server- och molnbaserade tjänster.

För kundens trygghet och tillväxt erbjuder Element Logic också dedikerade och integrerade supportteam som är experter på både eManager och AutoStore. De är alltid tillgängliga om några problem eller frågor skulle uppstå. Om så önskas kan Element Logics supportteam också förse kunden med en avancerad månatlig service- och underhållsdiagnosrapport.

– Att automatisera via AutoStore ger en fantastisk fördel. Lägger man dessutom till vår specialutvecklade programvara eManager har man ett lager som drivs optimalt i nuet och samtidigt kan hantera framtidens branschförändringar på bästa sätt, säger Thomas Karlsson, Managing Director på Element Logic Sverige.

Vill du veta mer om vad eManager och lagerautomation kan göra för din verksamhet?

Kontakta Element Logic

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up