Headerpic

Element Logic är ett “Great Place to Work”

Trevliga och stöttande kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, spännande teknik och att få tillhöra ett växande bolag är bara några av de saker som gör Element Logic till ett “Great Place to Work” enligt våra medarbetare. Följ med när vi tar en pratstund med flera medarbetare på Element Logic Sveriges huvudkontor i Lund.

Great Place to Work

Element Logic är certifierat som Great Place to Work, utifrån en global medarbetarundersökning som mäter medarbetarnöjdhet utifrån trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap. Det är ett kvitto på vår satsning mot att skapa en positiv arbetskultur där alla kan trivas och växa.

Internationell och variationsrik känsla

Några av de saker som uppskattas mest av våra medarbetare är den varierande arbetsmiljön och möjligheterna till utveckling, tillsammans med den internationella atmosfären som präglar företaget. Trots att bolaget växer snabbt har vi ändå lyckats behålla den familjära känslan och skapat en stark sammanhållning. Här blir man en del av en gemenskap som strävar mot gemensamma mål, samtidigt som man får chans att själv växa och utvecklas. Vi på Element Logic Sverige är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk arbetsmiljö för våra medarbetare, som i förlängningen också skapar värde för våra kunder.

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är inte bara en del av verksamheten – de är hjärtat i den! Ta en stund och möt några av de fantastiska medarbetare som gör vårt företag till en unik och inspirerande arbetsplats. Här får du höra deras personliga berättelser och tankar om hur det är att arbeta hos oss:

Fredrik har jobbat på Element Logic i snart 10 år och det som driver honom är att få lära sig nytt hela tiden. Arbetet är alltid spännande, stimulerande och passar hans teknikintresse.

 

Anita sökte sig till Element Logic för att hon ville ha en arbetsgivare som faktiskt sätter människan i fokus och har fått precis den work-life balance hon önskade sig. Roligast på jobbet är att se det slutgiltiga resultatet av ett projekt som möter kundens förväntningar.

 

Under sina tre år på Element Logic har Bart inte haft en enda dag där det känts tråkigt att arbeta. Han lyfter det starka samarbetet mellan avdelningarna, särskilt inom säljteamet.

 

Kontakten med andra avdelningar, både inom och utanför landets gränser, varierande arbetsuppgifter och möjligheten till utveckling – det får Sandra att trivas på finansavdelningen.

 

Som projektingenjör på delivery-avdelningen arbetar Mahmoud tätt med projektledarna och följer projekteringsprocessen från ritning till kund.

 

På Customer Success-avdelningen har Emil möjlighet att skapa värde för både Element Logic och våra kunder genom att följa deras resa och lösa deras problem.

 

Karl beskriver Element Logic som en rolig arbetsplats med utmanande och givande uppgifter, där det bästa är den frihet han får i att testa olika lösningar för att hitta det bästa för kunderna.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Kontakta oss

Kontakta oss