Element Logics
Customer Forum

Element Logic Customer Forum med besök på APOTEA 30 Mars, kl. 09.00 - 17.00 med efterföljande middag.

Välkommen till Element Logic Customer Forum i Uppsala och en inspirerande kunddag full av nätverkande och insiktsfulla workshops! Ta chansen att vara med och påverka framtidens lagerautomation genom att dela erfarenheter från just din lagerverksamhet.

Vi inspireras av dialog och delaktighet tillsammans med våra kunder, vilket är hela syftet med Customer Forum. Förra årets upplaga genomfördes i Borås, och med den framgången med oss är agendan och syftet detsamma – där vi vill uppmuntra till interaktion och mingel.

Vi ser emot att träffa dig!

Anders Bohlin
Marcus Rasmusson
Thomas Karlsson

Anders Bohlin

Marcus Rasmusson

Thomas Karlsson

Agenda: 

  • Se de senaste innovationerna av Autostore.
  • Lär dig mer om eLogic, vår senaste dataplattform som möjliggör ständig datadriven lageroptimering.
  • Upptäck eOperator, robotarmen som ersätter operatören i plock & packprocessen som drivs av maskininlärning och eliminerar mänskliga fel så att dina kunder får precis det de beställde, varje gång.
  • Inspireras av ett besök på APOTEA’s lager i Morgongåva, där deras grundare och VD Pär Svärdson ger en unik inblick i vad fördelarna med eOperator & en helautomatiserad lagerprocess skapar.

Information:
Konferensen kommer att hålla till på Clarion Hotel Gillet i Uppsala.

Önskar du boka övernattning?
Ta kontakt med hotellet redan nu.

Resa dit:
Enklast är att flyga till Arlanda och/eller tåg till Uppsala. Hotellet ligger ca 800 meter ifrån Uppsala Centralstation. Kör du bil kan du parkera på hotellets parkering.

Övrigt:
Resa & boende till Customer forum bekostas själv.

Anmälan till kunddagen 2023 är full