Autostore

Möt oss på Stora Logistikdagen 15 september

Nu är det dags för Stora Logistikdagen, en av årets viktigaste mötesplatser för dig som jobbar med, eller är intresserad av, lager- och logistik. Element Logic bjuder under dagen på insikter från vår värld – lagerautomation.

Stora Logistikdagen äger rum på Helio GT30 i Stockholm och här blir du uppdaterad på de senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Vi på Element Logic kommer att hålla ett seminarium med fullt fokus på automation av logistikfastigheter. Inför Stora Logistikdagen tog vi en pratstund med Element Logics VD Thomas Karlsson som för andra året i rad kommer delta på Stora logistikdagen.

Hej Thomas, berätta lite om eventet.
– Stora Logistikdagen är en heldagskonferens som anordnas för fastighetsbranschen av organisationen Fastighetssverige. Under dagen lyfts flera intressanta frågor om logistik och vi är åter inbjudna, för att prata om automation.

Vad kommer ni att bjuda på?
– Jag och min kollega Anders Bohlin kommer att prata om automationsmarknadens utveckling och göra en djupdykning i den senaste tekniska utvecklingen inom Cubic Storage, alltså det område som vårt robotsystem AutoStore återfinns inom.

Vilka är dina förhoppningar inför heldagen?
– Framförallt att nå ut med allt intressant från vår automationsvärld, till våra vänner i fastighetsbranschen, i synnerhet de som verkar inom fastigheter med fokus på logistik

Anmäl dig här

 

Element Logics VD Thomas Karlsson

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vill du veta mer om hur du kan automatisera ditt företag?

Kontakta oss