Element Logics historia

Element Logic grundades av de norska bröderna Dag-Adler och Kjell Blakseth och såg dagens ljus 1985.


Kontakta oss redan idag

I det nyetablerade företaget började Blakseth-bröderna att använda mjukvarustödda vertikala karuseller för att öka kapaciteten i  olika lagerverksamheter. Det ledde till att Element Logic utvecklade sin egen mjukvara för Warehouse Control System (WCS) och presenterade det för marknaden 1998.

År 2003 kontaktades Element Logic av Jakob Hatteland, uppfinnaren av AutoStore® Automated Storage and Retrieval System (AS/RS). Året därefter blev vi världens första officiella AutoStore-distributör och sålde vår första AutoStore-installation. Sedan dess har Element Logic varit en av de viktigaste samarbetspartnerna till AutoStore och har levererat både världens minsta respektive största AutoStore-lösning.

Element Logic är nu en av Europas ledande systemintegratörer och specialiserat på lagerautomation och intralogistiklösningar. Vi erbjuder smarta och lönsamma lösningar som levereras i tid och enligt kundernas behov.

Ännu idag förvaltas Element Logic av sina grundare, bröderna Dag-Adler och Kjell Blakseth, med stöd av en internationell ledningsgrupp.

Vår vision

Med teknik, passion och kompetens ser vi till att göra våra kunders lager till de mest effektiva.

Vi strävar efter att vara det företag som bäst förstår och uppfyller kundens behov. Vi har alltid drivits av vårt hängivna engagemang att vara bäst inom lagerprestanda.

 

Vår mission

Genom passion, trivsel och erfarenhet hjälper vi våra kunder att bli framgångsrika inom sina branscher – utan att de ska behöva oroa sig för sin lagerkapacitet.

Vi är övertygade om att glada och dedikerade medarbetare är vad som behövs för att kunna leverera högkvalitativa lösningar och support till våra kunder. Varje dag lyfter vi fram vår passion för att skapa de bästa möjliga lösningarna.

När våra kunder lyckas, lyckas vi.