Robotlösning

Så kan robotteknik öka din konkurrenskraft

Genom automatisering kan du optimera prestandan i ditt lager. Med ett AutoStore-system från Element Logic sparar du inte bara upp till 80% golvyta – du får också höghastighetsrobotar som ökar din förmåga att hantera ordrar snabbt och säkert.

Hur fungerar ett automatiseringslager från AutoStore?

Vi designar ett grid, eller ramverk, i aluminium som är helt anpassat efter ditt lagerutrymme och kan byggas i vilken geometrisk form eller storlek som helst. Inom rutnätet plockar batteridrivna robotar varor i slitstarka lådor som levereras till och från operatörerna vid plockstationerna. Robotarna arbetar i hög hastighet dygnet runt och laddar sig själva vid behov. 

Ett system från AutoStore är modulärt och skalbart. Behöver du extra förvarning kan du lägga till ytterligare grids och lådor. Behöver du extra hanteringskapacitet kan du addera fler robotar och operatörsportar. 

AutoStore Robotlager

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Efter att du fått konsultation och design av oss kan vi snabbt gå från planering till produktion. AutoStore består av två system, Red Line och Black Line. Det som skiljer dem åt är hastigheten samt olika antal och höjd på lådorna. Välj om du vill att de två systemen ska arbeta tillsammans eller oberoende av varandra. Oavsett vilken lösning som passar dig bäst så får du en branschledande drifttillgänglighet som kommer öka din konkurrenskraft på marknaden. 

AutoStore Robotlager, Element Logic

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vill du veta mer?

Kontakta oss