Dataanvändning: Nästa nivå av lagerautomatisering

För att växa och förbli konkurrenskraftig måste du kunna förutse vad som händer härnäst och reagera i realtid. För att uppnå detta behöver du börja använda ditt lagers dolda data.

Data som är gömd i din lagerverksamhet kan ge dig praktiska insikter relaterade till kapacitetsplanering, proaktivt underhåll, transportplanering och för att hålla dina anställda motiverade.

“Data utgör det dolda guldet i lager runt om i världen. Det är dags att börja använda det, säger Sutharshan Nadarajah, teknologichef på Element Logic.

I detta whitepaper förklarar Nadarajah hur intralogistik möter framtiden med datadrivna lösningar och hur du kan hänga med i förändringarna.

I detta whitepaper får du insikter om:

  • Hur en datadriven framtid ser ut inom intralogistik
  • Var du kan hitta värdefulla data i din lagerverksamhet
  • Hur du investerar i rätt mjukvarulösningar
  • Hur du drar nytta av dataanvändning
  • Exempel på hur du kan använda datadrivna lösningar för att optimera din lagerverksamhet
  • Element Logic-programvarans ekosystem

 

Vårt whitepaper is kostnadsfritt och tillgängligt på engelska.

Frigör ditt lagers fulla potential med AI

I vårt whitepaper berättar vi om vad som krävs för att skapa lyckade automatiserade arbetsflöden och hur människa och maskin i samverkan kan öka både produktivitet och tillväxt.

Ladda ner whitepaper

Beräkna din ROI med Element Logic

Det finns många fördelar med lagerautomation. Du sparar utrymme, får nöjdare kunder och dina anställda får en bättre arbetsdag. Men vilken är den ekonomiska vinsten?

Ladda ner

Tre växande trender som formar intralogistiken

Är du nyfiken på hur branschen kommer att utvecklas under de kommande åren? Efter att ha optimerat lagerprestanda i över 35 år har vi stor erfarenhet och förståelse för vad som kommer bli bestående och vad som bara är en tillfällig trend.

Ladda ner vårt whitepaper