Great Place To Work

Certifierade av Great Place to Work för andra året i rad

Vi är hedrade över att ha en erkänt bra arbetsplats genom certifieringen av Great Place to Work, den världsomspännande medarbetarundersökningen som mäter medarbetarnas nöjdhet. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och gemenskap är de fem dimensioner som mäts och som ger viktiga indikationer på hur vi som företag lyckas med att ta hand om våra medarbetare och vår kultur.

"De bästa arbetsplatserna har det gemensamt att de lyckas skapa en förtroendebaserad kultur och ledning. Med strategiskt fokus på alla medarbetare har de stärkts under den krävande tid vi varit med om och är nu väl positionerade i den kraftigt ökande konkurrensen om talang. Grattis till Element Logic och deras certifiering för andra året i rad."

— Jannik Krohn Falck, vd för Great Place to Work.
Jannik Krohn Falkc

Vi är mycket stolta över att bli uppmärksammade för andra året i rad, både internt och externt, tack vare våra medarbetare som har gett sin öppna feedback i flera kategorier.

“De bästa arbetsplatserna har det gemensamt att de lyckas skapa en förtroendebaserad kultur och ledning. Med strategiskt fokus på alla medarbetare har de stärkts under den krävande tid vi varit med om och är nu väl positionerade i den kraftigt ökande konkurrensen om talang. Grattis till Element Logic och deras certifiering för andra året i rad, säger Jannik Krohn Falck, vd för Great Place to Work.”

Vårt företag är våra medarbetare. Vi kommer fortsätta att sträva efter att kunna erbjuda en arbetsplats som är fantastisk att vara en del av, samtidigt som vi når vårt mål, vilket är att hjälpa våra kunder. Vår värdedrivare, bland flera, är att ha roligt på jobbet och detta lever vi efter varje dag!

"2021 har varit ett fantastiskt kul år för oss med öppnandet av fyra nya marknader, en nära fördubbling av personalstyrkan från 140 till 225, välkomnat nya ägare och långsamt blivit vana vid att komma tillbaka till det nya normala. Vi är extremt stolta över att bli certifierade av våra medarbetare och Great Place To Work, och det här visar än en gång att Element Logic med sina fantastiska anställda klarar allt – och hanterar nya utmaningar med ett leende, vilket bevisar att lagarbete skapar en drömarbetsplats."

— Dag-Adler Blakseth, CEO Element Logic
Dag Adler Blakseth

– Vi är oerhört stolta över att bli certifierade av våra anställda och Great Place to Work, och detta visar återigen att Element Logic med våra fantastiska medarbetare kan hantera alla utmaningar med ett leende och ett gott lagarbete. 2021 var ett spännande år på vår resa med bl.a. fyra nya marknader och en ökad personalstyrka och vi fortsätter i samma tillväxttakt under 2022 säger Thomas Karlsson, Managing Director på Element Logic Sweden

Great place to work

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Läs mer om oss

Läs mer