Apotea robotplock i AutoStore

Möt Element Logic på D-Congress 9 mars på Svenska Mässan i Göteborg

D-Congress arrangeras av Svensk Handel och Svenska Mässan i Göteborg och är Sveriges mest populära och största mötesplats för digital handel. Här träffas handelns främsta aktörer för att inspirera och inspireras kring de senaste trenderna som formar morgondagens handel. Årets tema är Profitable Creativity och då tar vi på Element Logic tillfället i akt att bjuda på de senaste innovationerna inom vår värld – lagerautomation.

– Framförallt vill vi nå ut till våra vänner inom den digitala handeln med allt spännande från automationsmarknadens utveckling. Vi är väldigt fokuserade på effektivitet och lönsamhet inom såväl lager som produktion. Jag och vår vd Thomas Karlsson kommer att prata om våra automationslösningar i allmänhet och nya plockroboten eOperator i synnerhet, säger Anders Bohlin, Sales Director på Element Logic Sverige.

 

eOperator drivs av maskininlärning och höjer lagerprestandan

På D-Congress visar vi hur du kan ta din lagereffektivitet till nästa nivå med plockroboten eOperator. Det är en revolutionerande robotarm från Element Logic som drivs av maskininlärning, effektiviserar plock och pack samt fungerar utmärkt tillsammans med det automatiserade lagersystemet AutoStore. Resultatet blir en betydande ökning av din lagerprestanda.

Vi ses på D-Congress 9 mars i Göteborg!

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up