8 myter om lagerautomation

Vill du lära dig hur automatisering kan gynna ditt företag? Låt oss i detta whitepaper vägleda dig genom vad som är en myt – och vad som är ett faktum.

Allt fler företag vill automatisera sitt lager för att vara konkurrenskraftiga på sina marknader. Men automatisering möts fortfarande ofta med skepsis i styrelserummen.

– Inför en stor investering – kanske den största som ett företag någonsin har gjort – så är det naturligt att vara skeptisk och orolig för potentiella risker. Men skepsisen bygger ofta på myter som saknar faktaunderlag, säger Dag-Adler Blakseth, VD för Element Logic.

Det är därför vi har tagit fram detta whitepaper; för att avfärda några av de vanligaste myterna om lagerautomation. Vi tror att det kommer att ge dig den insikt du behöver för att fatta det bästa beslutet för ditt lagers framtid.

I detta whitepaper kommer du att lära dig mer om:

  • Komplexitetsnivån för automatisering.
  • Hur du ser till att få ekonomisk nytta av automatisering.
  • Om du behöver bygga ett nytt lager eller kan optimera ditt befintliga lager.
  • Hur AutoStore fungerar.
  • Hur automatisering påverkar din arbetskraft.
  • Vilka branscher som automatisering är lämpligt för.

Whitepaper är gratis och finns tillgängligt på engelska, tyska, franska.

Beräkna din ROI med Element Logic

Ladda ner

Tre växande trender som formar intralogistiken

Är du nyfiken på hur branschen kommer att utvecklas under de kommande åren? Efter att ha optimerat lagerprestanda i över 35 år har vi stor erfarenhet och förståelse för vad som kommer bli bestående och vad som bara är en tillfällig trend.

Ladda ner vårt whitepaper