Tre växande trender som formar intralogistiken

Är du nyfiken på hur branschen kommer att utvecklas under de kommande åren? Efter att ha optimerat lagerprestanda i över 35 år har vi stor erfarenhet och förståelse för vad som kommer bli bestående och vad som bara är en tillfällig trend.

Under de senaste två åren har vi sett en enorm tillväxt såväl som förändringar inom intralogistiken. Förutom ny teknik och innovativa last-mile leveranser, ser vi också att kundernas förväntningar förändras. De vill ha och förväntar sig en snabbare och mer tillförlitlig orderuppfyllelse, och detta vill de ha nu direkt.

För att fortsätta vara konkurrenskraftig behöver du förstå de växande trenderna inom branschen.

Därför har vi tagit fram detta whitepaper. I det kommer vi titta på de tre viktigaste trenderna inom intralogistik och orderuppfyllelse. Vi tror att dessa trender kommer att spela en väsentlig roll för hur branschen utvecklas under de kommande åren.

I detta whitepaper kommer du lära dig mer om:

● eGrocery och vad kunderna förväntar sig gällande leveranstid och flexibilitet.
● Micro-uppfyllelse centrum och innovativa sätt att förkorta last mile-leveranstid.
● Om AaaS (Automation as a Service) kommer bli lösningen för att automatisera lager utan stora initiala investeringar.

Detta whitepaper är gratis och finns tillgängligt på engelska.

Frigör ditt lagers fulla potential med AI

I vårt whitepaper berättar vi om vad som krävs för att skapa lyckade automatiserade arbetsflöden och hur människa och maskin i samverkan kan öka både produktivitet och tillväxt.

Ladda ner whitepaper

Dataanvändning: Nästa nivå av lagerautomatisering

För att växa och förbli konkurrenskraftig måste du kunna förutse vad som händer härnäst och reagera i realtid. För att uppnå detta behöver du börja använda ditt lagers dolda data.

Ladda ner

Beräkna din ROI med Element Logic

Det finns många fördelar med lagerautomation. Du sparar utrymme, får nöjdare kunder och dina anställda får en bättre arbetsdag. Men vilken är den ekonomiska vinsten?

Ladda ner