Hantera ditt automatiska lager med eManager

För att maximera din automatiska lagereffektivitet, minska driftskostnaderna och förbättra kundnöjdheten har vi utvecklat vår egen programvara – eManager. Det är portalen till all information du behöver för att optimera din verksamhet och förbereda dig för tillväxt.

eManager har ett användarvänligt gränssnitt med inbyggd AutoStore-operatörshjälp. Med eManager har du ständig produktkontroll med lagerstyrning, anpassade processer på mottagna varor, returhantering, påfyllning och plockning. Dina anställda får grundlig utbildning om optimerad användning.

Integreras enkelt med ditt nuvarande WMS

Programvaran kan implementeras snabbt med ditt befintliga lagerhanteringssystem (WMS). Integrationen kan göras med våra standardinställningar för snabb avkastning eller anpassas av vårt team av experter för att passa dina behov och preferenser. Genom att kombinera en konfigurerbar, standardiserad plattform kan eManager utvecklas och fortsätta att möta kundernas och marknadens krav.

"eManager är hjärnan i AutoStore, vilket gör den effektiv och gör det möjligt för alla komponenter i ditt lager att kommunicera med varandra för ett optimerat arbetsflöde."

— Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect, Element Logic.
Element logic Theresa

Utvecklad av den mest erfarna AutoStore-kunskapen

Element Logic är världens första AutoStore-partner och för att utveckla den perfekta programvaran för AutoStore har vi använt decennier av kunskap och strategiskt engagemang. Denna expertis har resulterat i programvara som avsevärt ökar noggrannheten, produktiviteten och behandlingen för våra kunder.

En betydande styrka med eManager är dess förmåga att prioritera utstående uppgifter effektivt. Det ställer automatiskt in flexibla och dynamiska orderkösystem för hantering av vågplockning, batchplockning, retur- och högfrekventa produkter med mera – allt för att passa dina behov.

Programvaran du kan lita på

eManager är utvecklat för att säkerställa långsiktig anpassningsförmåga som tål industriförändringar. Den är stabil, skalbar och stöder mobil-, server- och molnbaserade tjänster.

Vårt integrerade supportteam är experter på både eManager och AutoStore och är tillgängligt om några problem eller frågor uppstår. Supportteamet kan också förse dig med en månatlig avancerad service- och underhållsdiagnosrapport.

Vill du lära dig mer om vad eManager och lagerautomation kan göra för din verksamhet?

Kontakta oss idag.