Detaljfokuserad och förutsägbar

Vi har levererat toppmoderna lagerlösningar i över 35 år. Vår erfarenhet av automatisering har gett oss kunskapen och kompetensen att bygga lönsamma och skalbara lösningar årtionden framöver.

Nyckeln till framgång ligger i detaljerna när det gäller att montera en lönsam AutoStore-lösning. En viktig del av att uppnå ett framgångsrikt resultat är att mäta rutnätet korrekt och installera de första aluminiumkolumnerna.

På grund av detta viktiga steg använder vi alltid monteringsteam med lång erfarenhet av att bygga AutoStore-nät. Efter detta steg kan resten av rutnätet enkelt sättas ihop som ett avancerat LEGO-kit.

Genom varje konstruktionssteg har din dedikerade projektledare fullständig kontroll över alla leveranser och ser till att allt kommer fram i tid. Projektledaren är din kontaktpunkt och kommer att hålla dig kontinuerligt uppdaterad om processen.

"Även efter många år i drift har Element Logic inte haft några betydande förseningar med att leverera ett projekt. Våra kunder värdesätter detta ansvarstagande i en tid av förändring."

— Nils Grille, projektledare Element Logic Norge
Element Logic Nils

Din lagerautomation

För att optimera materialflödeshanteringen designar och levererar vi också integrerade transportörslösningar som ökar automatiseringsnivån i ditt lager. Transportsystemet tar order från AutoStore till lastdockorna och hanterar även avfall och återvinning.
Andra delar av lagerautomatiseringslösningen kan till exempel innehålla förpackningsmaskiner för kartonger eller påsar, sorteringssystem för utgående beställningar och intern distribution inom lagret.

När lagerlösningen levereras utför vårt driftsättningsteam omfattande tester och simuleringar av möjliga scenarier. På så sätt kan du vara säker på att lösningen matchar de uppskattade siffrorna angående kapacitet och effektivitet från designprocessen.