Din verksamhet är i trygga händer

Vårt dedikerade supportteam ser till att du får största möjliga utväxling av AutoStore och eManager.


Kontakta oss för att veta mer

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med underhåll, support, service och utbildning. Vi är pålitliga rådgivare och levererar tjänster som överträffar våra kunders förväntan, för vår största inspiration är din framgång.

 

Support

En av de stora fördelarna med att vara kund hos Element Logic är vårt mycket kompetenta supportteam. Närhelst du behöver support kan vi hjälpa dig via webb, e-post eller telefon. Vi är stolta över att vara ett av de mest tillgängliga och serviceinriktade företagen i branschen.

Våra medarbetare har omfattande erfarenheter av att hantera alla slags supportfrågor som rör AutoStore, eManager, kringliggande utrustning, underhåll, ändringar i systemuppsättningen och felkorrigeringar.

Service och underhåll

Vi på Element Logic älskar att vara din främsta AutoStore®-specialist. Våra servicetekniker hjälper dig att upprätthålla, underhålla och driva ditt AutoStore-system på det bästa och mest effektiva sättet. En av våra främsta konkurrensfördelar är vår förmåga och erfarenhet av att kunna utföra proaktivt underhåll. Vi gör det exakt där det behövs och när det behövs. Och tack vare AutoStores pålitliga och flexibla design kan våra tekniker utföra schemalagt underhåll utan att avbryta den dagliga driften. Vi håller dessutom löpande koll på drifttiden i våra kunders system.