Materialflödeshantering optimerad till AutoStore

På Element Logic hjälper vi kunder att uppfylla sina beställningar. För att bygga lösningar som är lönsamma och hållbara är våra flexibla processer för materialhantering viktiga.

Materialflödeshanteringen inkluderar rörelse, skydd, lagring, materialkontroll och avlägsnande. Varje steg som materialen har på sin resa genom ditt automatiska lager optimeras för de automatiska processerna i AutoStore – vilket säkerställer effektivitet, förutsägbarhet och en säker arbetsmiljö.

Lagerautomation från Element Logic kretsar kring och är skräddarsydd för AutoStore. Vi samarbetar med de bäst lämpade leverantörerna av nödvändig hårdvara och extern teknik på varje marknad och skräddarsyr den efter dina behov. Hanteringen av materialflöden är en viktig del av helhetslösningen för att optimera det in- och utgående flödet av varor.

"Vårt flexibla tillvägagångssätt för hantering av materialflöden ger mervärde för kundernas AutoStore-upplevelse. Varje systemdesign är optimerad för att säkerställa att kunden får ut det mesta av lösningen."

— Michael Kawalier, försäljningsdirektör, Element Logic Tyskland
Michael

Skapa ett pålitligt och effektivt arbetsflöde

Typiska lösningar inkluderar transportband för att optimera godsflödet från leverans till AutoStore och från AutoStore plockningsport till transportområdet. Beroende på installationsomfånget kan den totala lösningen omfatta förpackningsmaskiner för kartonger eller påsar, automatiska kartongmonterare, märkningsmaskiner, sorteringssystem för utgående beställningar och intern distribution inom lagret.

Hanteringen av materialflöden med transportörer, förpackningar och sorteringssystem är nästa nivå av automatisering. I kombination med AutoStore och eManager skapar dessa processer ett pålitligt och effektivt arbetsflöde som ditt företag kan växa med.

Vill du lära dig mer om materialhantering och AutoStore från Element Logic?

Kontakta oss idag